Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan sporcu lisansı, spor kulüplerine nakdi yardım ve Spor Bilgi Sistemi konularında yapılan iş ve işlemlerin yerinde görülerek değerlendirilmesi amacıyla personele ve spor kulüplerine seminer verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Daire Başkanlığı Sicil Lisans Şube Müdürü Şevket Özerdem’in katılımı ile gerçekleşen seminere Sicil lisans şubesi personelleri, antrenörler ve kulüp yöneticileri katıldı.

Açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir; sicil lisans, spor kulüplerine nakdi yardım ve spor bilgi sistemi konularında gördükleri eksikliklerinden dolayı bilgilendirme amacıyla bu semineri Spor Genel Müdürlüğünden talep ettiklerini belirten  İl Müdürü Yasin Özdemir, seminerin spor camiasına hayırlı olmasını dileyerek Spor Kuruluşları Daire Başkanlığı temsilcilerine teşekkür etti.

Spor Kuruluşları Daire Başkanlığı Sicil Lisans Şube Müdürü Şevket Özerdem lisans ve kulüplerdeki iş ve işleyişler hakkında bilgi vererek kulüp yöneticilerinin ve antrenörlerin sorularını yanıtladı. Seminer İl Müdürümüz Yasin Özdemir’in şilt taktimi ile sona erdi.