Hafta sonu Hokey, Bocce ve Güreş dalarında Kırıkkale’yi temsil eden takımlar ve sporcular başarılı sonuçlar aldılar. Ülke çapına yakalanan dercelerle başarıgeleneği devam etti.

12-15 Nisan 2018 tarihleri arasında Osmaniye’de oynanan 2017-2018 Sezonu U16 Kızlar Hokey 5s 1.ligi müsabakaları sona erdi. 23 takım ve 276 sporcunun katıldığı müsabakalarda Kırıkkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü takımı Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Bocce (Petank) Şampiyonası 11 – 15 Nisan tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlendi. 1300 sporcunun katıldığı müsabakayı Kırıkkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Fatma Altun 1.olarak, Kırıkkale Gençlik Merkezim Spor Kulübü sporcusu Erdal Kantemir 3.olarak tamamladı.

Eskişehir’de yapılan Büyük Minkler Serbest Güreş Şampiyonasında ilimizi temsilen müsabakaya katılan 100 Kg’da Fatih Tuna müsabakayı 5. Sırada tamamladı. Tuna aldığı bu sonuçla Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir sporcuları tebrik etti ve bundan sonra ki müsabakalarda başarılar diledi.