Yaz ayının gelmesiyle birlikte yaz spor okullarına kayıtlarda başladı. 30 branşta yapılacak spor okullarına ilgi her geçen gün artıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere belirli noktalarda kayıt standları oluşturuldu.

29 Haziran ile 29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yaz Spor Okulları ile ilgili kayıtlar başladı. 30 ayrı branşta yapılacak yaz spor okulunda yüzme dışında bütün branşlar ücretsiz olacak. Yaz spor okuluna bu yılda büyük bir ilgi olması bekleniyor. Kayıt için 2 adet fotoğraf ile başvuru formunun doldurulması yeterli olacak. Yüzme ücreti 2 aylık 120 TL olarak belirlendi.

  Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir yaptığı açıklamada 2017-2018 Eğitim - Öğretim döneminin sona ermek üzere olmasıyla birlikte gençlerimiz için uzun bir tatil döneminin başlayacaktır. Tatilde zamanlarını uzman antrenörlerimiz eşliğinde en iyi şekilde değerlendirmeleri için velilerimize seslenen İl Müdürü Özdemir, çocuklarımız ve gençlerimizin yaz döneminde spora yönlendirilmelerinin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkısı çok büyük olacaktır. Mükemmel bir fırsat olan yaz spor okullarımız binlerce çocuğumuza hizmet verecek şekilde planlanmıştır. Çocuklarımızın daha güçlü ve sağlıklı olarak topluma kazandırılması için Ülkemizde bütün illerde olduğu gibi ilimizde de bu yıl engelli kardeşlerimizde dahil olmak üzere farklı branşlarda açılacak olan yaz spor okullarından  5-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz yüzme dışında bütün kurslarımızdan ücretsiz olarak faydalanacaktır. Velilerimizden İstediğimiz çocuklarımıza kayıt yaptırma konusunda öncülük edip sporu sevdirerek kendilerini sevdikleri spor branşında kanıtlamalarına imkan sağlayıp ders ve sınav yoğunluğunu unutturalım diyerek, tüm çocuklarımızı ve halkımızı Spor Kompleksimize davet etti.

 

Kayıt Yerlerimiz; 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

Cumhuriyet Meydanı

17 Ağustos Spor Salonu

Yenimahalle Spor Salonu

Açılacak olan branşlarımız;

Atıcılık                                    Atletizm

Badminton                             Basketbol

Beyzbol/Softbol                      Bocce

Boks                                        Jimnastik

Bedensel Engelliler                Eskrim

Futbol                                     Fitness

Güreş                                      Görme Engelliler

Halk Oyunları                         Halter



Kayıt Formu İçin Tıklayınız