Türkiye Boks Federasyonu tarafından Bayburt'ta düzenlenen Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası sona erdi. Kırıkkale’li sporcular müsabakalar da üstün başarı gösterdiler.

Bayburt Merkez Spor Salonu'nda 45 ilden 368 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonanın son gününde 19 sıklette final müsabakaları yapıldı. 31 Temmuz – 06 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada sporcular birincilik kürsüsüne çıkabilmek için ter döktü. 31 Kg da müsabakalara katılan Kırıkkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kulübü sporcusu Koray Sarıaydın Türkiye 2.si olarak büyük bir başarıya imza attı. 2018 yılında Başarılı bir sezon geçiren boksörlerimiz Berat Civelek üst minikler Türkiye Şampiyonu, Koray Sarıaydın alt minikler Türkiye 2.si, Süleyman Bozer üst minikler Türkiye 3.sü, İbrahim Duran üst minikler Türkiye 3.si Emin Dalbudak liseler arası yıldızlar Türkiye 3.sü olarak sezonu kapattılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir boksörlerimizi başarılarından dolayı kutladı. Bayburt ilinde düzenlenen müsabakalarda alınan sonuçların sevindirici olduğunu kaydeden Özdemir ‘Derece yapan sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bundan sonraki müsabakalarda da daha büyük başarılar alacaklarına yürekten inanıyorum’ dedi.