28 Şubat – 03 Mart 2019 tarihleri arasında ilimiz Yenimahalle Spor Salonu ve Yahşihan Yenişehir Spor Salonlarımızda Okul Sporları Hentbol Gençler Grup müsabakaları düzenlenmiştir.

12 ilden 168 erkek, 154 kız sporcu olmak üzere toplam 23 takım ve 322 sporcunun katılımı ile düzenlenen müsabakalarda takımların bir biri ile kıyasıya mücadelesinde heyecanlı anlara sahne oldu.  

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural açılış töreninde yaptığı konuşmada; İlimizde düzenlenmesinden gurur duyduğumuz organizasyonlardan biri olan 4 gün boyunca sürecek Hentbol grup müsabakaları Kız ve Erkek kategorilerinde İki ayrı Salonlarımızda gerçekleştirilecektir.  Müsabakalar boyunca centilmenliğin ve dostluğun ön planda olduğu bir birinden heyecanlı maçlar olacağından eminim. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak müsabakalara katılmak için diğer illerden İlimize gelen kafilelerimize elimizden gelen desteği esirgemeyeceğimizi bildirmek isterim. Müsabakalarda mücadele edecek tüm takımlarımıza ve kafilelerimize başarılar dilerim. Ayrıca, organizasyonda emeği geçen Okul Sporları Tertip Komitemize, Hentbol İl Temsilcimize, Hakemlerimize, Antrenörlerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerimize de teşekkür ederim dedi.