Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanlığının 2019 yılı faaliyet programında yer alan Özel Sporcular Masa Tenisi Bölge Şampiyonası sona erdi.

22 - 24 Şubat 2019 tarihleri arasında 136 Kulüpten 500 sporcunun katılımıyla Antalya Kemer’de düzenlenen Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına İlimizi temsilen katılan sporcularımızdan Zehra Nur Ünal Türkiye dördüncüsü olarak Milli Takıma seçildi, Beyzanur Yurtoğlu ise Türkiye beşincisi olarak büyük bir başarıya imza attılar. Sporcularımız Gençlik ve Spor İl Müdürü İ.Haluk Karahan’ı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İ.Haluk Karahan yaptığı açıklamada; “Sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Böylesine özel ve böylesine gurur verici bir sevinci bize yaşatmalarından dolayı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bu sevinç kaynağımız olan başarı birde böylesine bizler için özel olan kardeşlerimizden gelmesi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Bizler için önemli olan kardeşlerimizin yüzlerindeki tebessümleridir. Görüyorum ki enerjileriyle daha çok gönüllerde taht kuracak, daha nice başarılara imza atacaklardır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gerek faaliyet noktasında gerek malzeme ve antrenör noktasında gece gündüz sporun ve sporcunun yanında olmaya daima hazırız. Başarılarından dolayı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.