Okul Sporları 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol müsabakaları sona erdi

8 okuldan 120 sporcunun katıldığı 09 – 15 Mayıs 2019 tarihleri arasında Merkez Sentetik Çim Sahada gerçekleştirilen müsabakalarda birbirinden güzel maçlar oynandı. Final karşılaşmasında; ABC Koleji ve Hanımeller Ortaokulu mücadele eti. Müsabakalar sonunda ABC Koleji birinci olurken Hanımeller Ortaokulu ikinci, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu üçüncü, Şehitler Ortaokulu dördüncü oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İ.Haluk Karahan ödül töreninde yaptığı konuşmada; müsabakalar da  sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim, burada başarılı olan takımımız guruplarda ilimizi temsil edecekler ve bu takımımızdan guruplarda fair-play çerçevesinde başarı bekliyoruz dedi.

 İl Spor Merkezlerine de değinen Karahan; 29 Haziran – 29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) kayıtları 20 Mayıs itibari ile başlayacaktır. Tüm öğrencilerimizi yaz tatilinde spor yapmaya bekliyoruz dedi. Konuşmasının sonunda Karahan; Sporculara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtip, emeği geçen antrenörlere, Beden Eğitimi Öğretmenlerine, sporculara ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.