İl Müdürümüz Rifat Ünlü;

"Bereket ve huzur içinde geçirmekte olduğumuz rahmet ve bereket ayı ramazanın sonuna yaklaşırken, Yüce Kitabımız  Kur'an-ı Kerim’de “bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadetlerin huzuruyla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. 

Bu mübarek gece aynı zamanda, geçmişimizin muhasebesini yaparak, amellerimizin kabulünü Yüce Allah’tan isteme ve  bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlara tövbe etme fırsatıdır. 

Ramazan Ayı’nın bu değerli gecesi ile Cenab-ı Hak, insanoğluna günahlarından arınması için büyük bir fırsat kapısı açmıştır. İşte bizler de böyle mübarek bir geceye kavuşmuş olmanın huzurunu ve heyecanını hep beraber yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm personelimizin, spor camiasının, milletimizin ve İslam âleminin Kadir gecesini kutlar, bu gecenin bütün insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini dilerim"