Spor Genel Müdürlüğü, Yüzme Federasyonu ve Turkcell’in ortaklaşa düzenlemiş olduğu Turkcell Yüzme Günleri Müsabakaları 31.08.2014 tarihinde Başpınar Spor Salonu Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.

İlimizde düzenlenen yüzme müsabakasına 8-12 yaş kategorilerinde 250 sporcu katıldı. 50 metre serbest, 50 metre tahta ve 100 metre bayrak yarışlarının yapıldı. Şenlik havasında geçen müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu. Sporcuların hem eğlendiği hem yarıştığı müsabakaların sonunda sporculara madalya, katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda konuşan Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; Turkcell Olimpik Yüzücüler projesi kapsamında gerçekleştirilen Türkcell yüzme günleri etkinliklerinin yetenekli yüzücülerin Türk  sporuna kazandırılması adına büyük bir önem taşıdığına dikkat çekerek, “verilen emeklerin karşılığını bularak projenin başarıya ulaşacağına olan inancım tam, Türkiye’nin dört bir yanından keşfedilen yüzücüler ile  Türk sporunda başarılı sporcuların sayısını artacağını dile getiren Ünlü; sporculara destek vererek izlemeye gelen velilere teşekkür etti.