Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü başkanlığında 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında yapılacak olan Okul Spor faaliyetleri hakkında kurum içi toplantı yaptı.

Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Spor Şube Müdürü Adnan Vural, Sportif Eğitim Uzmanı Ümit Uçankuş, Eğitim Uzmanı Hadi Yalman, Sicil Lisans Şefi, Mehmet Karataş, Celal Bozkurt ve  Enver Danacı  katıldı. 

 
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü toplantıda; “
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak düzenlenecek Okul Spor  müsabakalarına katılacak okul sayısının ve Sporcu sayısının artırılması ve daha fazla gencimize ve çocuğumuza ulaşılarak Spor yapmalarının sağlanması hedeflemektedir. Bizim hedefimiz daha çok çocuğa ulaşarak gizli yetenekleri keşfetmek ve spora kazandırmaktır. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında  katılım noktasında bir önceki yıla göre artışta Türkiye 10.'su olduk. Elde etmiş olduğumuz bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.Ünlü,  9-12 Eylül 2014 tarihleri arasında Afyon Karahisarda yapılan Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi Seminerinde çıkan kararlara göre 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında ki yol haritasını belirleyeceklerini ve en yakın zamanda beden eğitimi öğretmenleriyle toplantı yapacaklarını söyledi.