20 İLDEN SPORCULAR KATILDI

Küçükler, yıldızlar, gençler ve olimpik kategorilerinde, 20 ilden 350 sporcu katıldığı turnuvaya Azerbaycan'dan da 8 sporcu katıldı. Müsabakalar 19-20 Eylül 2014 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor Salonunda yapılacak olup 21 Eylül 2014 tarihinde yapılacak olan final müsabakaları ve ödül töreni ise Cumhuriyet Meydanında yapılacaktır.

Yapılan açılış seremonisine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Şube Müdürleri Adnan Vural, Cemalettin Şenci, Gençlik Merkezi Müdürü İ. Haluk Karahan ve sporcuların velileri katıldı.

Kırıkkale Milletvekilimiz Ramazan Can göndermiş olduğu telgrafta; "Daha önceden planlanmış programım nedeniyle 1. Ulusal Taekwondo Festivali ödül törenine katılamıyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diler, katılanlara şahsınızda kutlar saygılar sunarım" dedi.

Taekwondo İl Temsilcisi Hüseyin Öztürk seremonide yaptığı konuşmada; 1. Ulusal Taekwondo Festivalinin düzenlenmesine vesile olan ve her türlü desteği veren Kırıkkale Valisi Ali Kolat'a, Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü'ye, Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ile emeği geçen herkese teşekkür ederim. 3 gün sürecek müsabakalarda ter dökecek olan sporculara ve antrenörlerine başarılar dilerim dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü seremonide yaptığı konuşmada; 19 Eylül Gazilerimizin Gününü kutlayarak konuşmasına başladı. Bayrağımızın dalgalanması topraklarımızda huzur ve güven içerisinde yaşayabildiğimiz bu toprakları bize vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize yaşayanlara uzun ömürler diliyoruz" dedi. Bu turnuvaya 20 ilden 350 sporcu ve Azerbaycan'dan 8 sporcunun katıldığını söyledi. Çocuklarımızı kahve köşelerinde, internet kafelerden ve televizyon karşısında vakit geçirmelerini engellemek için çocuklarınızı spor yapmaya gönderin dedi. Ünlü konuşmasının sonunda 1. Ulusal Taekwondo Festivalinin düzenlenmesine vesile olan Kırıkkale Valisi Ali Kolat'a, Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin'e ve düzenlenmesinde emeği geçen Taekwondo İl Temsilcisi Hüseyin Öztürk'e teşekkür etti. Turnuvaya katılan sporculara ve antrenörlere başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.