2014-2015 sezonu İl Temsilcileri toplantısı 9 Ekim 2014 tarihinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı salonunda İl Müdürü Rifat ÜNLÜ başkanlığında yapıldı. Toplantıya, Spor Şube Müdürü Adnan VURAL, Sportif Eğitim Uzmanı Ümit UÇANKUŞ, Eğitim Uzmanı Hadi YALMAN, Branş İl Temsilcileri ve Antrenörler katıldı.

2013-2014 sezonu değerlendirmesini yapan Rifat ÜNLÜ ilimizde yapılan il faaliyetleri, okul sporları ve İl spor merkezlerine katılımın yoğun olduğunu ve bu katılımları her geçen gün daha da artırmayı ve gençlerimizin çağın tehlikelerinden madde bağımlılığı ve iletişim araçlarının olumsuz yönlerinden kurtarmak için tesislerimizi ve personelimizi mesai saati kavramı gözetmeksizin gece gündüz demeden geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha güzel ve nezih bir ortamda yetişmeleri açısından hizmetlerine sunmayı amaç edindik. Siz değerli İl temsilcilerimizin de bu yoğun tempoda yapmış olduğumuz çalışmalarda aynı özveriyi göstererek çalışmalarımıza katkı sağlayacağına inanıyorum dedi. Amatör Spor Haftasına da değinen ÜNLÜ bu haftanın halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi il spor merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabaka düzenlenmesi, sezon öncesi takımların sezona hazırlık performanslarını görmeleri yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve yeni bireylerin spora kazandırılması açısından önemli olduğunu dile getirdi.

İlimize yapılacak olan Çok Amaçlı Spor Salonundan bahseden Ünlü;

Kırıkkale Belediyesi tarafından 2013 yılında tahsisi yapılan Başpınar Spor Kompleksinin çevresindeki arsanın içerisinde yapılacak olan Sporcu Fabrikasının ihalesi 18 Ağustos 2014 tarihinde yapıldı. 5 Milyon TL’ye yapılacak olan Sporcu Fabrikası (Çok Amaçlı Spor Salonun) içerisinde 4 adet spor salonu, antrenör odaları, soyunma odaları ve kafeterya olacak olup salondan bağımsız olarak 1 adet kapalı basketbol antrenman sahası yer alacak. İşimiz çok zor olduğunu biliyoruz. Gençlerimizin Bilgisayar başında spor oyunları oynayarak spor yapmalarının önüne geçmek ve sosyalleşmelerini sağlamak ancak gençlerimizi motive etmekle başarabiliriz. Bu doğrultuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bunun için tesislerimizin kapıları herkese sonuna kadar açık.