Türkiye Atletizm Federasyonunun 2014 faaliyet programında yer alan Kış Sezonu Küçükler Ve Yıldızlar Kulüpler Arası Bölgesel Kros Ligi İç Anadolu Bölgesi 1. Etabı 12 Ekim 2014 tarihinde Kayseri’de yapıldı. Yapılan yarışmada Kırıkkale Gençlik Spor Kulübü 13 puanla 18 takım arasında 1. oldu. Ferdi sıralamada Sultan Gündoğdu 3. oldu. Küçük erkeklerde de kulübümüz 34 puanla 28 takım arasında 2. yıldızlar kategorisinde Kırıkkale Spor Lisesi Kulübü ise 53 puanla 28 takım arasında 5. oldu.

Kış Sezonu Küçükler Ve Yıldızlar Kulüpler Arası Bölgesel Kros Ligi İç Anadolu Bölgesi 1. Etabı 26 Ekim 2014 tarihinde Ankara’da yapıldı. Ankara’da yapılan müsabakalarda Kırıkkale Gençlik Spor Kulübü 18 takımın katıldığı müsabakalarda 33 puanla 3. küçük erkeklerde 40 puanla 28 takım arasında 3. oldu Yıldızlarda Kırıkkale Spor Lisesi 28 takım arasında 56 puan alarak 6. Sırada yer aldı.

Müsabaka dönüşü açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Yasin Kisek; bu başarının sağlanmasında emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Rifat Ünlü’ye, Mesai arkadaşım atletizm antrenörü Ali Dereli’ye, beden Eğitimi öğretmeni Hanım Dereliye  teşekkür ediyorum. İlimizde atletizm branşını daha iyi yerlere taşımak için ve Atletizm branşında Türkiye dereceleri elde edebilmek için haftanın 7 günü antrenman yapmaktayız dedi. Bu denli büyük başarılara imza atan sporcularımızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.