Kırıkkale GSİM Spor Kulübü Salon Hokeyinde İkinci Ligde

Fahri antrenörümüz Z.Efe Bozkurt’un 20123 yılında çalıştırmaya başlamış olduğu YİBO öğrencilerinden oluşan Salon Hokeyi Takımı başarı üzerine başarı elde etmeye devam ediyor.

2013-2014 sezonunda elde etmiş olduğu başarılarla göz dolduran takımımız:

13-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında Malatya da yapılan Okul Sporları Yıldızlar Çim Hokeyi Grup Müsabakalarına kız ve erkek takımımız namalup olarak gruptan birinci çıkarak Okul Sporları Türkiye Yıldızlar Hokey Şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

03-07 Haziran 2014 tarihleri arasında Zonguldak’ta yapılan Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında kız ve erkek takımımız 4. olarak şampiyonayı tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

23-27 Haziran 2014 tarihleri arasında Amasya da yapılan 14 yaş altı Çim Hokeyi Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.sü olarak ilimize yine kupayla dönerek göğsümüzü kabarttı.

Son olarak Türkiye Hokey Federasyonunca 2014-2015 sezonu 1. Lige Yükselme Ve 2.Ligi Belirleme Müsabakalarında Kırıkkale GSİM Spor Kulübü Kız Hokey Takımı 3. Olarak 2.ligde ilimizde temsil etme hakkı kazandı. Ayrıca turnuvanın yaş ortalaması en küçük takımı olarak elde etmiş olduğu başarı ile göz doldurdu.

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yapmış olduğu açıklamada; Fahri antrenörümüz Z.Efe Bozkurt ve sporcularının elde etmiş olduğu başarılardan dolayı tebrik ediyorum ve 2.ligde ilimizi temsil edecek olan takımımıza başarılar diliyorum. Dedi.