Kırıkkale Gençlik Merkezinin yerelde yürütmüş olduğu  ’’Hayallerinde Bizede Yer Ver‘’ projesinin bu ay ki etkinliği Çelebi İlçesi Yeniyapan köy okulunda gerçekleştirildi.

Gençlik lideri ve gönüllü gençler tarafından köy okuluna gidilerek oradaki minik kardeşlerimizin hayallerini kağıda dökmeleri istenildi. Minik kardeşlerimizin kağıda döktükleri hayallerini, İl Müdürlüğümüzün imkanları doğrultusunda gerçekleştirmek için gençlik liderleri ve gönüllü gençlerimiz üstün gayret gösterdi.

Gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz 23 Aralık 2021 tarihinde minik kardeşlerimizin hayallerini gerçekleştirmek ve miniklerimizi mutlu etmek için Çelebi İlçesi Yeniyapan Köyüne gitmek için yola çıktı.

Boş bir sınıf miniklerimiz için süslenerek gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizin hazırlamış olduğu hediye paketleri o masum hayallerin sahipleri olan yaşları küçük ama yürekleri kocaman olan kardeşlerimize teslim edildi.

 Kırıkkale Gençlik Ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp yapmış olduğu açıklamada; Gençlik liderlerimiz ve gönüllülük kulübü Sevgi ve merhamet timine üye olan gençlerimizle bir araya gelerek hazırlamış olduğu  ‘’Hayallerinde Bize De Yer Ver’’ projesi gönüllere dokunmaya devam ediyor.  Bu proje ile amacımız Gençlik Merkezimize uzak mahallerimizde yaşayan ve dezavantajlı grup diye nitelendirdiğimiz gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmeye vesile olmak ve kurum olarak gençlerimizin yanında olduğumuzu göstermektedir. Gençlerimizin eğitim, kültür ve sosyal yönden gelişimleri bizim için çok önemlidir. Bu proje ile gönüllüğün teşvik edilmesi, toplumda farkındalık oluşturan iyi örneklerin çoğaltılmasını amaçlıyoruz.