Masa Tenisi il temsilciliğinin 2014 faaliyet programında yer alan Yıldızlar Kulüpler İl Birinciliği ve Öğretmenler Ferdi Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları 22-23 Kasım 2014 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor salonunda yapıldı.

3 kategoride 76 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Masa Tenisi Yıldız Kız, Yıldız Erkek ve öğretmenler Günü müsabakalarında rekabet ve heyecan üst seviyedeydi. Dereceye giren sporcular 29-30 Kasım tarihlerinde Sivas’ta yapılacak olan grup maçlarında ilimizi temsil edecekler.

Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural; müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen başta Masa Tenisi İl Temsilciliğimize, hakem arkadaşlarımıza, antrenörlerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile müsabakalara katılan sporcularımıza teşekkür ediyorum. Yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular 29-30 Kasım tarihlerinde Sivas’ta yapılacak olan grup maçlarında ilimizi temsil edecek olan sporculara başarılar dilediğini belirtti.

Dereceye giren Kulüplerimiz;

Yıldız Kızlar

1.      Yukarı Mahmutlar Spor Kulübü A Takımı

2.      Muhittin Ardahan A Takımı

3.      Muhittin Ardahan B Takımı

4.      Yukarı Mahmutlar Spor Kulübü B Takımı

Yıldız Erkekler

1.      Gençlik Spor Kulübü

2.      Muhittin Ardahan A Takımı

3.      Yukarı Mahmutlar Spor Kulübü A Takımı

4.      Muhittin Ardahan B Takımı

Öğretmenler

1.      Serkan Özcan

2.      Murat Batur

3.      Göksel Tan

4.      Ahmet Önal