Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Merkezleri Türk Müziği Yarışması’nın 8. Bölge ayağı Zonguldak’ta gerçekleştirildi. ‘’Sahne Sırası Sende’’ sloganıyla düzenlenen yarışmaya Kırıkkale Gençlik Merkezi, Trabzon Gençlik Merkezi, Bartın Gençlik Merkezi, Düzce Gençlik Merkezi, Kastamonu Gençlik Merkezi ve Zonguldak Gençlik Merkezi katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından başlayan programda 22-29 Yaş Solo Erkek Ses, 22-29 Yaş Solo Kız Ses, 22-29 Yaş Solo Çalgı, 14-21 Yaş Solo Erkek Ses, 14-21 Yaş Solo Çalgı, 14-21 Yaş Solo kız olmak üzere 6 farklı kategoride yarışma başladı. İlk olarak sahneye Kırıkkale Gençlik Merkezi çıktı. Sırasıyla diğer katılımcı Gençlik Merkezlerinin sahne almasından sonra Bakanlık tarafından oluşturulan jüri tarafından sonuçlar açıklandı.

Bu sonuçlara göre;
14-21 YAŞ SOLO ERKEK SES 1. Sİ HALİL İBRAHİM OĞUZ(Kırıkkale Gençlik Merkezi)
14-21 YAŞ SOLO KIZ SES 3. SÜ VİLDAN TUNCER (Kırıkkale Gençlik Merkezi)
14-21 YAŞ SOLO ÇALGI 2. Sİ İBRAHİM YILDIRIM (Kırıkkale Gençlik Merkezi)
22-29 YAŞ SOLO KIZ SES 1. Sİ EMİNE DİLEM YAMAN (Kırıkkale Gençlik Merkezi)
22-29 YAŞ SOLO ERKEK SES 1. Sİ GÖKHAN CEYHAN (Kırıkkale Gençlik Merkezi)
22-29 YAŞ SOLO ÇALGI 1. Sİ MUSTAFA KÜRŞAT SEVİMLİ (Kırıkkale Gençlik Merkezi)
olarak belirlendi.

Başarılı olan solist kardeşlerimiz ve müzisyen ekibimiz ödüllerini Daire Başkanlarımız ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürünün ellerinden aldı.20 Aralık 2014 tarihinde Ankara’da yapılacak Türkiye Finallerine katılmayı hak etmenin sevincini yaşarken bu başarıda emeği geçen Kırıkkale Gençlik Merkezimi temsil eden gençlerimize ve Ferhat KARAÖNÇEL Hocamıza teşekkür ederiz.