2014-2015 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29- 30 Kasım 2014 tarihlerinde 17 Ağustos Spor Salonunda, düzenlenen Okullararası Gençler Masa Tenisi il birinciliği müsabakaları sona erdi.

11 erkek, 5 bayan takımı olmak üzere toplam 64 sporcunun katıldığı müsabakalar 29 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor Salonunda yapılan Gençler Masa Tenisi müsabakalarında birbirinden güzel maçlar oynandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Haluk Karahan ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan Gençler Masa Tenisi müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Bunların yanı sıra internet ve televizyon gibi iletişim araçlarının yanlış amaçlar için kullanıldığını, toplumumuzu ve gençlerimizi gerek ahlaki gerekse sağlık yönünden olumsuz etkilendiğini bunun yerine Gençlik Merkezlerimize gelerek hem etkinliklerden hem de gezilerden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini belirtti. Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Dereceye Giren Erkek Takımı

  1. Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  2.  Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi
  3. Atatürk Anadolu Lisesi
  4. Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Dereceye Giren Kız Takımı

  1. Kırıkkale Fen Lisesi
  2. Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  3. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  4. Kırıkkale Lisesi