2014-2015 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15-16 Ocak 2015 tarihlerinde Başpınar Spor Kompleksinde düzenlenen Okullar arası Küçükler ve Gençler Kros müsabakaları sona erdi.

14 okul takımı olmak üzere toplam 121 sporcunun katıldığı, 15-16 Ocak 2015 tarihleri arasında Başpınar Spor Kompleksinde yapılan Küçükler ve Gençler Kros müsabakalarında çekişmeli koşular yapıldı..

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan Küçükler ve Gençler Kros müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Bunların yanı sıra internet ve televizyon gibi iletişim araçlarının yanlış amaçlar için kullanıldığını, toplumumuzu ve gençlerimizi gerek ahlaki gerekse sağlık yönünden olumsuz etkilendiğini bunun yerine Gençlik Merkezlerimize gelerek hem etkinliklerden hem de gezilerden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini belirtti. Aynı zamanda 2015 yatırım planına tartan pistin Başpınar Stadyumuna alınması için elimizden geleni yapmaktayız. Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Dereceye Giren Küçükler Kız Takımı

  1. İsmet Aydınlı Ortaokulu
  2. Tüpraş Ortaokulu
  3. Gazi Ortaokulu

Dereceye Giren Küçükler Erkek Takımı

  1. İsmet Aydınlı Ortaokulu
  2. Karakeçili Atatürk Ortaokulu
  3. Tüpraş Ortaokulu
  4. Sulakyurt Cumhuriyet Ortaokulu

Dereceye Giren Gençler Kız Takımı

  1. Kırıkkale Spor Lisesi
  2. Atatürk Anadolu Lisesi
  3. Zübeyde Hanım Mes. Tek. And. Lisesi
  4. Yenimahalle Mes. Tek. And.  Lisesi

Dereceye Giren Gençler Erkek Takımı

  1. Kırıkkale Spor Lisesi
  2. Gazi Mes. Tek. And. Lisesi
  3. Yaylacık Mes. Tek. And. Lisesi
  4. Atatürk Anadolu Lisesi