Okul Sporları 2014-2015 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçük Kız ve Küçük Erkekler Basketbol müsabakaları sona erdi

Kızlar ve Erkekler olmak üzere 10 okuldan 114 sporcunun katıldığı 16-20 Şubat 2015 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor Salonunda yapılan müsabakalarda birbirinden güzel maçlar oynandı. Final maçlarında büyük heyecan yaşandığı 17 Ağustos Spor Salonu Basketbol severler ile doldu taştı. Müsabakalar sonunda kızlarda Özel Final ortaokulu birinci olurken Merkez Atatürk Ortaokulu ikinci, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu üçüncü, Özel Asrın Koleji dördüncü oldu. Erkelerde Merkez Atatürk Ortaokulu birinci olurken, ikinci Özel Kızılrımak Ortaokulu, üçüncü Özel Asrın Koleji, dördüncü Yıldırım Beyazıt Ortaokulu oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan Küçük Kız ve Küçük Erkekler Basketbol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Burada başarı elde eden sporcular gruplara gitmeye hak kazandıklarını dile getiren Ünlü; basketbol Sporunun kişinin gelişimine olan faydasından bahseden Ünlü aynı zamanda Konuşmasının devamında internet ve televizyon gibi iletişim araçlarının yanlış amaçlar için kullanıldığını, toplumumuzu ve gençlerimizi gerek ahlaki gerekse sağlık yönünden olumsuz etkilediğini, gençlerimizi bu tuzaklardan kurtarıp sosyalleştirerek, spora yönelterek ve kontrol altında tutarak bu olumsuz etkenlerden uzaklaştırmalıyız. Bunun için Sporculara ve spor yapmak isteyen herkese her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Ünlü, tesislerimizin kapılarının her zaman açık olduğunu spor yapmak isteyen herkesin tesisimizin imkanlarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini belirtti. Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.