Ziyarette Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü İbrahim Tanım, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Kuru, Atletizm Antrenörü Ali Dereli ve Yasin Kisek katıldı.

Semra Karaslan; 01 nisan 2014 Trihinde İsrail’ in Emek Hama’ayanot şehrinde yapılan ISF Dünya Okullar Şampiyonasında 800-1500 metrede Dünya 2.si ve son olarak 27-28 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonasında birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; İlimiz Sporcusu olan Semra Karaslan aldığı uluslararası ve Türkiye dereceleri ile kendini ispatlamıştır. Şimdide bir büyük başarıya imza atarak Yıldızlar ve Gençlerde Türkiye Şampiyonu olarak bizleri gururlandırdı. Sporcumuz gerek ahlaken gerek çalışkanlığı ile diğer sporculara güzel bir rol modeldir. Bizim sporcumuzdan isteğimiz derslerini ihmal etmemesi ve başarılarının kendisini asla şımartmamasıdır. Sporcumuz 15 – 19 Temmuz 2015 tarihleri arasında Kolombiya da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonasına katılacak. Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracak. İnanıyorum ki Yıldızlar Dünya Şampiyonasından güzel derecelerle dönecektir. Sporcumuzu yetiştiren başta Okul Müdürü İbrahim Tanım, beden eğitimi öğretmenleri, antrenörlerimiz Ali DERELİ, Yasin KİSEK, her zaman kızlarını destekleyen kızımızın ailesine ve kurumumuza her türlü desteği veren Sayın Valimiz Ali Kolat’a teşekkür ederim dedi.