Okul Sporları 2015 faaliyet programında yer alan Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce Müsabakaları 24-25 Şubat 2015 tarihinde Başpınar Spor Kompleksinde yapıldı.

Bu yıl Okul Sporları faaliyetleri programında yer alan ve ikincisi düzenlenen Okul Sporları Bocce Müsabakalarına 84 sporcu katıldı. Turnuvanın sonunda küçük kızlarda Özel Asrın Koleji şampiyon oldu. Yıldız Kızlarda Gazi Ortaokulu şampiyon olurken ikinci Özel Asrın Koleji, üçüncü Tüpraş Ortaokulu oldu. Genç Kızlarda Osmangazi Anadolu Lisesi birinci, Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Yaylacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

 Küçük erkeklerde şampiyon Özel Asrın Koleji oldu. Yıldız Erkelerde Tüpraş Ortaokulu şampiyon olurken ikinci Gazi Ortaokulu, üçüncü Özel Asrın Koleji oldu. Genç Erkeklerde 17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Atatürk Anadolu Lisesi üçüncü, Özel Dünya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; Okul Sporları için yeni bir branş olan bocce’nin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Geçen yıl okul sporlarında il birincisi olan takımımız Türkiye Finallerinde ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonu olmuştu. Bu yıl Grup Müsabakalarında ilimizi temsilen katılacak olan takımıza şimdiden başarılar diliyorum. Bocce branşında ilimizi temsil eden 2. Ligte takımımız bulunmaktadır. Bu hafta sonu Mersin’de yapılacak olan 1. Lige yükselme müsabakalarında mücadele edecek olan takımımıza başarılar diliyorum dedi