Okul Sporları 2014-2015 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Erkekler Futbol müsabakaları sona erdi

15 okuldan 180 sporcunun katıldığı 09 - 20 Mart 2015 tarihleri arasında Bu yıl hizmete giren Merkez sentetik çim sahada gerçekleştirilen müsabakalarda birbirinden güzel maçlar oynandı. Final karşılaşmasında Merkez Atatürk Ortaokulu ve Şehitler Ortaokulu karşılaştı. Müsabakalar sonunda Merkez Atatürk Ortaokulu birinci olurken Şehitler Ortaokulu ikinci, Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu üçüncü, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu dördüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan Yıldız Erkekler Futbol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Spor yapan bedenlerin sağlıklı ve dinç kalacağına dikkat çeken Ünlü; Her yaşta herkesin spor yapmalarının gerektiğini özellikle bu yaşlarda spor yaparak daha sağlıklı ve dinamik kalacaklarını belirtti. Bu müsabakaların hem spor hem de ileriki spor hayatlarında birer basamak olduğunu, merdivenleri yavaş yavaş çıkarak başarıya ulaşacaklarını belirtti. Bugün 2016 Rio Olimpiyatları Hazırlık Kampında olan Atletizm branşı sporcumuz Semra Karaslan ve halter branşında Avrupa İkincisi olan sporcumuz Yasemin Keskin’i örnek göstererek azim ve kararlılıkla hedefe emin adımlarla gidileceğini dile getirdi. Sporculara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Ünlü, Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.