Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve ilimizde yayın yapan gazete imtiyaz sahipleri tarafından organize edilen 7. Geleneksel Futsal Turnuvasında “Şampiyonluk Kupası” sahibini buldu.

 Futsal Kapanış törenine; Valimiz Sayın Ali Kolat, Kırıkkale Milletvekili Sayın Seyit Ahmet Göçer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Türk Metal-Sen Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Aslıyüce, davetliler katıldı.

Final maçında, Türk Metal- Sen Futbol takımını mağlup eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Futbol Takımı kupanın sahibi oldu. Kupanın En Centilmen Takımı ise Kırıkkale Belediyesi Futbol Takımı oldu.

Kupada şampiyon olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Futbol takımına kupası, Valimiz Sayın Ali Kolat tarafından verildi.

Kupa töreninde konuşan Vali Kolat : “ Futsal turnuvasına katılan bütün takımlara ve katkı sağlayan kurumlara teşekkür ediyorum. Burada çok güzel bir ortam vardı. Dostluğun kardeşliğin bir göstergesi sergilendi. Bu organizasyonda emeği geçen; basın camiamıza ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda derece yapmaktan ziyade böyle organizasyonlara katılmak ve bu aktivitenin içinden yer almak daha önemli. Bütün takımlara teşekkür ediyorum. Biz “ Nerede hareket, orada bereket.” diyoruz. Sağlıklı bir toplum olmanın yolunun hep spordan geçtiğini hep söylüyoruz. O yüzden herkesi en azından bir spor dalıyla uğraşmaya davet ediyorum. Gerçekten bu çok önemli. Artık obez bir toplum olmaya başladık. Çocuklarımız bile obez oluyor. Ne yapıp edip hareketli toplumlar haline dönüşmemiz gerekiyor. Bunun da yolu bu tür organizasyonlara katılmak ile olur. İl olarak spor tesisi anlamında gayet iyi bir imkana sahibiz. O yüzden spor konusunda herkesin duyarlı olmasını istiyorum. “ dedi.