Türkiye Hentbol federasyonu faaliyet programında yer alan 2001 Doğumlu Erkek Milli Takım Gelişim Kampı 15 – 20 Ağustos 2015 tarihleri arasında Ankara’da ve Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Turkcell 2020 Küçükler ve Yıldızlar Milli Takım Hazırlık Kampı 17 – 29 Ağustos 2015 tarihleri arasında Erzurum’da yapılacaktır.

Yapılan faaliyetlere Hentbol takımımızdan Antrenör Mehmet Ceylan ve ilimiz sporcularından Kerimcan Baloğlu, Mert Durak, Ahmet Emin Müftüoğlu Milli Takım Gelişim Kampına davet edildiler. 3 aşamada gerçekleştirilecek olan Milli Takım Gelişim Kampında dereceye giren en iyi 16 sporcu 2001 doğumlu B Milli Takıma alınacak.

Turkcell 2020 Küçükler ve Yıldızlar Milli Takım Hazırlık Kampına Atletizm branşı Sporcularımızdan Ayşe Vural, Semanur Saygısız ve Mehmet Körpe katıldı. 2020 Olimpiyatlarına Milli Takım alt yapısı hazırlamak, geleceğin Yıldız Sporcularını tespit etmek, tespit edilen sporcuların performanslarını takip ederek en üst düzeye çıkartmak amacıyla düzenlenen kampa Türkiye genelinden toplam 250 den fazla sporcu katılmaktadır.

Sporcuların bu kamplara çağrılmasının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Antrenörleri  için gurur kaynağı olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, öğrencilerinin eğitimin yanında spor faaliyetlerinde de başarılı olmalarından mutlu olduklarını söyledi. Öğrencilerinin Milli Takıma seçilmesini değerlendiren Ünlü, "Biz İl Müdürlüğü olarak öğrencilerimizi, derslerin yanında onların kabiliyetlerini belirleyerek başarılı olabilecekleri alanlara yönlendiriyor ve bu konuda onlara hem yardımcı oluyor hem de onları hazırlıyoruz. Müdürlüğümüz antrenörü Mehmet Ceylan gözetiminde çalışmalar yapan Hentbol takımımız, katıldıkları Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol İç Anadolu Grup Müsabakalarında İl karması Erkek Takımlarımız Çeyrek Finale kadar yükselmişlerdir. Şimdi ise 2001 doğumlu Erkekler kategorisinde Milli Takım Gelişim Kampına 3 Sporcu göndermenin gururu ve sevincini yaşıyoruz. Aynı zamanda Atletizm Antrenörümüz Yasin Kisek ve Ali Dereli gözetiminde çalışmalar yapan Semra Karaslan Türkiye Şampiyonu olarak bizleri gururlandırmıştır.     17 – 29 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Turkcell 2020 Küçükler ve Yıldızlar Milli Takım Hazırlık Kampına 3 Sporcumuz davet edildi. Bu ilimiz için gurur verici, diğer sporcularımız için de örnek teşkil eden bir durum. Sporcularımızın başarılı olup ilimizin gururu olacağına inancımız tam. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak daha Milli Takıma başarılı sporcular yetiştirmek amacımız ve görevimizdir. Gece gündüz demeden göstermiş olduğu özverili çalışmalar sonucu emek harcayan Hentbol antrenörümüz Mehmet Ceylan’a Atletizm Antrenörüleri Yasin Kisek ve Ali Dereli’ye teşekkür ederim dedi.