Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kırıkkale İlim Yayma Cemiyeti Şubesi birlikte düzenlemiş olduğu Yaz Spor Okullarında 19 gencimiz bir ay boyunca Spor Kursları, Kur’an-ı Kerim, Hadis, Siyer, Fıkıh gibi dersler gördü.

Bir Ay’lık eğitimler sonucunda Kırıkkale Gençlik Merkezi üye gençlerimizden dereceye giren gençlere hediyeler verildi.  Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gençlerimizin ders aralarında ve boş zamanlarını daha verimli kullanılması amacı ile de tüm katılımcı gençlerimize spor araç ve gereçleri dağıtıldı.

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; Yaz Spor Okullarına kayıtlı öğrencilerimize İl Müdürlüğümüz bünyesinde düzenlenen sportif faaliyetlerle sporcularımızın fiziksel zihinsel gelişiminin yanı sıra İlim Yayma Cemiyeti ile ortaklaşa verilen din dersleriyle de sporcularımızın manevi yönlerinin gelişmesi açısından önemli rolü olmaktadır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm tesislerimizi ve uzman personelimizi görevlendirerek gençlerimizin gelişimine katkıda bulunmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız dedi.