Okul Sporları 2014-2015 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Genç Erkekler Hentbol müsabakaları sona erdi

25 Kasım 2015 tarihinde Yenimahalle Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarla tamamlandı. Oynanan müsabakalarda birinci Kırıkkale Lisesi, ikinci Süleyman Demirel Lisesi olurken üçüncü Malazgirt Mesleki Teknik Anadolu Lisesi oldu.  

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2015-2016 yılı okul sporları kapsamında yapılan Genç Erkekler Henbol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Konuşmasının devamında Sporculara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Ünlü, tesislerimizin kapılarının her zaman açık olduğunu spor yapmak isteyen herkesin tesisimizin imkanlarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini belirtti. İlimizde yeni yeni gelişmekte olan Hentbol branşının her geçen sporcu sayısı artmaktadır. Yeni açılacak olan çok amaçlı spor salonumuzda bu sayının giderek artacağı inancındayım dedi. Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.