17 Ağustos Spor Salonunda 29 Ağustos 2019 tarihinde düzenlenen İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okullarının) kapanış töreni 17 Ağustos Spor Salonunda gerçekleştirildi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural yaptığı konuşmada; 81 il merkezi ve ilçe merkezlerinde eş zamanlı olarak başlatılan ve eş zamanlı olarak kapatılan yaz spor okulları kapanış programına hoş geldiniz. Okulların tatil olması nedeni ile 05-18 yaş aralığında bulunan çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacı ile yapılan il spor merkezleri bu yaz 32 branşta hizmet vermiştir. Bu yaz il spor merkezlerine 32 branştan toplamda 6500 kişinin katılımı sağlanmıştır. Çocuklarımızın yaz aylarını dolu dolu geçirmesini sağlayacak il spor merkezleri aynı zamanda velilerimizin de tesislerimizi tanıyıp onlarında tesislerimizin imkânlarından faydalanma noktasında katkıda bulunmuştur. Müdürlüğümüz yapılan protokoller gereği yaz spor okulları süresi içinde de İl Müftülülüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ile çalışmalarını devam ettirecektir. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor. İl spor merkezlerinin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımla arz ederim.

Kapanış programı Gençlik Merkezi Üyelerinin hazırlamış olduğu müzik dinletisi ve yaz spor okullarına katılan öğrencilere katılım belgesi verilmesiyle son buldu.