Keskin’li gençlerimizin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak için kurulan ve Keskin’li gençlerimizin ikinci evi olmaya aday olan Gençlik Merkezinin resmi açılışı 27.11.2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Keskin Belediyesinin restorasyon çalışmalarını tamamladığı Tarihi Sait Atay Konağı, gençlerimizin serbest zamanlarını dolu dolu geçirmeleri için 2018 yılında Gençlik Merkezine tahsisi yapılmıştı.

Açılış törenine Sayın Valimiz Yunus Sezer, Vali Yardımcımız Osman Akbaş, Keskin Kaymakamı Tekin Erdemir, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Akparti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan,  İl Genel Meclis Üyesi Hamza Kutluca, Gençlik Merkezi Müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

Keskin Gençlik Merkezinin açılmasıyla birlikte; Değerler Atölyesi, Dini İlimler Atölyesi, İnovasyon Atölyesi, Kişisel Gelişim Atölyesi, Sosyal Bilimler Atölyesi, Dil Eğitimleri Atölyesi, Güzel Sanatlar Atölyesi, Sağlıklı Yaşam ve Spor Atölyesi, Gönüllük Kulübü gibi birçok alanda atölye ve kulüp çalışmaları ile halk oyunları Kodadı 2023 eğitimleri, satranç, bağlama, gitar kurslarından Keskin’li gençlerimiz istifade etmelerini bekliyoruz.

Ayrıca “ Keskin Sporla Coşuyor “ projesi kapsamında; atletizm, badminton, bocce, boks, volyebol, hentbol, satranç, güreş, jimnastik, taekwondo, masatenisi ve birçok branşta gençlerimize hizmet verilmekte olup geleceğin milli sporcularını yetiştirmeyi hedefliyoruz.