2016 - 2017 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Okçuluk müsabakaları düzenlendi.

02 Nisan 2016 tarihlerinde 17 Ağustos Spor Salonunda düzenlenen Okullar arası okçuluk il birinciliği müsabakaları renkli ve bir o kadarda çekişmeli görüntülere sahne oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2016-2017 yılı okul sporları kapsamında yapılan Okçuluk müsabakalarında sporcularımızı göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Okçuluk branşı güreş ve atıcılık gibi Ata Sporlarımızdan. Bu yıl ikincisini düzenlendiğimiz Okul Sporları Okçuluk müsabakalarında geçen seneye göre katılan sporcuda artış var. Bu artış bizleri memnun etmektedir. Bu müsabakalar da dereceye girerek grup müsabakalarına katılacak olan sporculara başarılar dilediğini belirtti.  Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.