15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma 5.Kurumlar Arası Valilik Kupası Voleybol Müsabakaları 17 Ağustos Spor Salonunda başladı.

Programın açılışında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Turnuvaya 16 takımın katıldığını ve bu takımlarda toplam 192 sporcunun mücadele edeceğini belirtti.

Bu yıl 5 incisi düzenlenen turnuvanın, kurumlar arasında dayanışmayı ve ilişkileri güçlendireceğine işaret eden Vali Haktankaçmaz’da, “ Hepimizin ortak amacı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti, en kısa sürede ve en az maliyetle sunmak. Kurumlar arasındaki ilişkilerin iyi olması hizmetlerin sunumundaki kaliteyi de arttıracaktır. ”dedi.

Vali Haktankaçmaz,15 Temmuz Şehitlerimizi ve bütün Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle andığını ifade etti.

Bu tür turnuvalarda önemli olanın spor yapmak ve birlikteliği pekiştirmek olduğunu vurgulayan Vali Haktankaçmaz, turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar diledi.

Açılış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; 16 takım 192 sporcunun mücadele edeceği kurumlar arası valilik voleybol turnuvası yaklaşık 1 ay sürecektir. Turnuva sonucunda dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerin tesislerimizin tamamını kullanmalarını istiyoruz.

Bu tür etkinliklerin amacı tanışmak ve kaynaşmaktır. Hem Rahmetle andığımız 15 Temmuz Şehitlerimizin anısına hem de kurumlar arası diyalogun artması ve birlik beraberliğin sağlanması adına bu turnuvayı gerçekleştiriyoruz. Şehrimizde kurumlar arası iş birliğinin ve başarı oranının artması için bu tür organizasyonları önemini biliyoruz. Obezite ile en büyük mücadele ise spordur. Yürüyüşler, fiziksel aktiviteler, sağlıklı beslenme, hareket etmek, yani harekete geçmek bu hastalığın en büyük düşmanıdır. Bu nedenle turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum.

5.Geleneksel 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Valilik Voleybol Turnuvasında bize sonsuz desteğini veren Sayın Valimize ve tüm katılımcılara teşekkür eder, turnuvanın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni ederim.

Vali Haktankaçmaz konuşmasının ardından, Kırıkkale Üniversitesi ile  F Tipi Kapalı Cezaevi takımları arasında oynanacak olan Voleybol maçının başlama vuruşunu yaptı.