Türkiye Boks Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 17 – 26 Mayıs 2017 tarihleri arasında Burdur’da düzenlenen Üst Minikler Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Berat Civelek 37 kg da Türkiye Şampiyonu oldu.

Burdur’da düzenlenen 58 il 550 Sporcunun katılımı ile gerçekleşen Üst Minikler Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kulübü Sporcusu Berat Civelek 37 kg da rakipleri karşısında üstün bir performans göstererek Türkiye Şampiyonu oldu. Bir diğer sporcumuz İbrahim Duran 76 kg da üçüncü olarak büyük bir başarı elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; sporcularımız Üst Minikler Türkiye Şampiyonasında bir Türkiye Şampiyonu, bir de Türkiye Üçüncüsü olarak bir kez daha bizleri gururlandırdı. Sporcularımız diğer sporculara iyi bir rol model olduğunu belirten Ünlü, çalışarak neler başarılabileceğini birkez daha görüyoruz. Sporcularımızı tekrar tebrik ediyorum. Kırıkkale de boks inşallah eski günlere dönecek. Sporcularımızı yetiştirmek için çaba sarf eden antrenörlerimiz Serdar Bozer ve Salim Dalbudak’a emekleri için ayrıca teşekkür ederim dedi.