Hayrat Vakfı İl Temsilcisi İsmail Efe Demirhan ve beraberindeki heyet Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’i makamında ziyaret ederek Kuran-ı Kerim hediye ettiler.

Ziyarette geçmişte beraber birçok projede yer aldıklarını belirten Demirhan, bu projelerin gençler üzerindeki etkisinin çok olumlu olduğu, pandemi sonrasında da bu projelere devam etmek istediklerini belitti. Pandemi sürecinde KYK Osmanlıca yarışıyor online kurs kayıtlarının başladığını hatırlatan Demirhan bununla birlikte 6 aydır devam eden   ilk ve orta seviyede ki 80 bin öğrencimize online olarak Kur'an, tefsir , Osmanlıca , ahlâk, adab derslerinin verilmeye devam ettiğini vurguladı. Hayrat vakfı olarak Tüm Türkiye de eş zamanlı, Vatan sathında ki tüm gençlerimize el uzatıp imanlı bir nesil yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız dedi.

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Azizi Sinan Alp yaptığı açıklamada; Hadisi Şerif’de buyrulduğu üzere en hayırlı insan tarifi ‘’ Kur’an-ı Kerim öğrenen ve öğretendir’’ bizde bu hayra vesile olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Gerek Kuran-ı Kerim gerekse Osmanlıca kursları açarak daha fazla genç kitleye ulaşmak istiyoruz. Gençlerimizin günümüzde düştükleri ruhsal bunalımları ancak maneviyat ve spor ile aşmaları mümkün. Gençlik Merkezlerimiz ve spor salonlarımız ile biz hazırız. Pandemi süreci sonrası Hayrat Vakfı ile birlikte çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum dedi.