Boccede Petank 1. Lig ilk hafta müsabakaları Keskin ilçesinde tamamlandı. 3 gün süren müsabakalara 12 il’den 16 takım olmak üzere toplam 100 sporcu katıldı. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından Keskin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu'nda düzenlenen ve petank disiplininde oynanan müsabakalar Keskin ilçesinden ve İl merkezinden ilgi gördü.

Müsabakalar için 19 Ocak Cuma günü açılış seremonisi düzenlendi. Seremoniye Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Federasyon Başkan Vekili Doc. Dr. Mutlu Türkmen, Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve ilçe protokolü katıldı.

Federasyon Başkan Vekili Doc. Dr. Mutlu Türkmen’in Federasyon adına Milletvekili Abdullah Öztürk’e, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Kaymakam Muammer Köken’e plaket taktim etti.  Milletvekili Abdullah Öztürk müsabakalara katılan sporcu ve takımlara başarılar diledi.

Lig usulüne göre oynanan karşılaşmalarda takımlar, oynadıkları 5 maçın 3'ünü kazanarak puan almaya çalıştılar. Müsabakalar Pazar günü sona erdi. Kapanış törenine İl Müdürümüz Yasin Özdemir ve ilçe protokolü katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir müsabakalara katılan tüm takımlara ve sporculara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Bocce sporunun geliştiğine dikkat çeken Yasin Özdemir müsabakalara gösterilen ilginin sevindirici olduğunu belirtti.