Okul Sporları 2017 - 2018 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Gençler Kız/Erkekler (B) Basketbol müsabakaları sona erdi.

16 - 18 Ocak 2017 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor Salonunda yapılan müsabakalara Kızlar ve Erkekler branşında 3 erkek 3 kız takımı ve 72 sporcu katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir basketbol müsabakalarının sona ermesi nedeniyle yaptığı açıklamada müsabakalara katılan sporcuları ve takımları tebrik etti. Spor yapmanın derslere mani olmadığını tam aksine spor yapan gençlerin derslerinde de başarılı olduğuna vurgu yapan İl Müdürü Yasin Özdemir Fen Lisesinin bu konuda iyi bir örnek olduğunu söyledi.Öğrencilerin yarı yıl tatilinde spor yapmalarını öneren Özdemir  Okul Sporları İl Temsilcisiliğine, Basketbol İl Temsilciliğine, müsabakalara katılan okullara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline, Beden Eğitimi Öğretmenlerine teşekkür etti. Yasin Özdemir açıklamasının sonunda Müsabakalarda şampiyon olarak ilimizi guruplarda temsil edecek olan takımlara başarılar diledi.

 

Erkekler

  1. Atatürk Anadolu Lisesi
  2. DEK Koleji
  3. Kırıkkale Fen Lisesi

Kızlar

  1. Atatürk Anadolu Lisesi
  2. Kırıkkale Fen Lisesi
  3. Bahşılı Hacı Hidayet Doğruer MTAL