Gençlik Merkezleri; gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, milli ve manevi değerlerine ve geçmişine bağlı, dünyanın geleceğine yön veren şuurlu bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak amacıyla, Gençlik Merkezlerimizde düzenlenen Gençlik Merkezleri Akademisi, Salon programları, kulüp, sportif faaliyetleri ve projeleriyle ilimizde gençlerimize hizmet vermektedir.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen ‘’Merkezim Her Yerde’’ projesi ile Gençlik Merkezimize uzak mahallelerde yaşayan gençlerimize faaliyet ve projelerimizi anlatmak, kendi mekân sınırlarımızın ötesine taşıyarak daha çok gence ulaşmak amacı ile Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezince Balışeyh İlçesi Şehit Sezai Ergül İlkokulu’nda Gençlik Liderlerimiz ve gönül erleri olan gönüllü gençlerimizle birlikte etkinlik düzenlendi.

Etkinliğimiz çerçevesinde minik kardeşlerimize Gençlik Merkezi faaliyet ve projeleri anlatıldı. Okul bahçesinde gençlerimize antrenörümüz eşliğinde geleneksel çocuk oyunları oynatıldı. Gönüllü gençlerimiz tarafından yüzleri boyanarak eğitsel oyunlarla yarışmalar düzenlendi.

Ayrıca, Kütüphaneler haftası münasebetiyle okulumuzda mevcut halde bulunan kütüphane zenginleştirilerek kardeşlerimize boyama kitabı, boyama kalemi ve Genç Dönüşüm projesinde toplanan kalem setleri hediye edildi. Etkinliğimiz toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.