Okul Sporları 2018-2019 eğitim öğretim yılı faaliyet programı kapsamında 02 – 03 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen Küçükler ve Minikler Kız/Erkek Masa Tenisi müsabakaları sona erdi.

Küçük raketlerin kıyasıya yarıştığı masa tenisi müsabakalara 16 okuldan 64 sporcu katılmıştır. İlginin yoğun olduğu müsabakalarda dereceye giren sporcularımızın ödül töreni 17 Ağustos Spor Salonunda yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2018-2019 yılı okul sporları kapsamında yapılan Küçükler Ve Minikler Masa Tenisi müsabakalarında sporcularımızın göstermiş oldukları performans ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Müsabakalarda dereceye girerek İlimiz adına grup müsabakalarına katılacak olan sporcularımızı da tebrik ediyorum. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başta İl Müdürümüz İ. Haluk Karahan olmak üzere tüm ekibimiz gençliğin ve sporcunun yanlarında olduklarını belirtmek isterim. Sporcularımızın hedeflerinin yüksek tutmalarını, inanmalarını ve çok çalışmalarının gerektiğine inanıyoruz. Bunun için tesislerimiz 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindedir. Sporcularımızın yetişmesinde ve başarılarının artmasında başta çok değerli velilerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Bu tür müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum dedi.