Kırıkkale’nin il oluşunun 30. Yılı münasebetiyle Kırıkkale Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen ' 30. Yıl Valilik Kupası Futbol Turnuvası' nda heyecan Fikret Karabudak  Stadında oynanan final maçı ile sona erdi.

Güzeltepe ve Muhafızlar futbol takımları arasında oynanan final müsabakası sonrası Valilik Kupasının sahibi Muhafızlar futbol takımı oldu.

Final müsabakasının ardından kupa törenine geçildi. Turnuvaya katılan tüm sporculara, teknik heyete, idarecilere ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, “ Şehir olmak demek aynı duyguyu, aynı heyecanı ve aynı idealleri paylaşmak demek. 30 yıl geçmiş, inşallah daha nice 30 yıllar geçer. Bu heyecan, bu umut, bu birliktelik inşallah sonsuza kadar devam eder ” dedi.

Valilik Kupası Futbol Turnuvası Şampiyonu olan Muhafızlar futbol takımının kupasını Vali Yunus Sezer verdi. Vali Sezer’in elinden kupayı alan Muhafızlar Takımı sevinç gösterisi yaptı.

41 takım ve 902 sporcunun katıldığı turnuva sonunda Muhafızlar futbol takımı birinci olurken, Güzeltepe ikinci, Çınarspor üçüncü,  MKE Destekspor ise dördüncü oldu.