Antalya’nın Kemer İlçesinde  13-14 Ocak 2020 tarihlerinde, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) ve Türkiye Paralimpik Komitesi'nin sponsorluğunda Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 3'üncü Yavuz Kocaömer 1'inci Bölge Masa Tenisi Şampiyonasında ilimizi temsilen katılan sporcularımız büyük bir başarıya imza attı.

 13-14 Ocak tarihleri arasında birinci bölge şampiyonasına 144 kulüp katılırken, mücadeleler mental, down sendromlu ve otizm olarak üç ayrı klasmanda yapıldı. Mücadelelerde 174'ü erkek ve 60'ı kadın olmak üzere 234 sporcu yer aldı.

İlimizi temsilen katılan sporcularmız Zehra Nur Öcal Bölge şampiyonu, Beyza Yurtoğlu Bölge 3.’sü, Ceyda Nur Arslan Bölge 3.’sü olarak büyük bir başarıya imza atarak 2-5 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan yapmış olduğu açıklamada; İl Müdürlüğümüz ve Özel Sporcular Federasyonuyla iş birliği içerisinde engelli kadeşlerimizin spor yapabilmeleri için her türlü imkanı sağlıyoruz. 'Her engellinin yapabileceği bir spor var' sloganıyla ilimizde engelli kardeşlerimize yönelik bir çok proje gerçekleştirerek engelli kardeşlerimizin yeteneklerine uygun spor yapmalarına imkan sağlanmıştır. Antalya’da düzenelenen Bölge Şampiyonasında ilimizi temsilen katılan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum dedi.