Kırıkkale Görme Engelliler Spor kulübü Konya da düzenlenen Goalball Bayanlar 3.ligi yükselme grubunda 8 takım arasından üçüncü olarak ikinci lige yükselmelerinden sonra Kulüp Başkanı Recep Dağdeviren ile birlikte bayan sporcular Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret ettiler.

Görme Engelliler Spor külübünün Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ı  Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rifat Ünlü, Kulüp Başkanı Recep Dağdeviren, Antrenör Mutlu Gökkaya ve bayan sporcular Konya da 8 takım ile yapılan Goalball maçlarında güçlü rakipleri arasından üçüncü olarak ikinci lige yükselmelerinin başarı olduğunu belirten Başkan Dağdeviren “Çalışmalarımızın karşılığı uzun zamandan beri hazırlandığımız maçlarda kıl payı şampiyonluğu kaçırdık. Her şeye rağmen elde ettiğimiz başarı son derece mutluluk vericidir” dedi.

Konya da yapılan Goalball maçları sonunda İstanbul Vatan Engelliler birinci olurken, ikinciliği Denizli Görme Engeller, üçüncü Kırıkkale Görme Engelliler olurken diğer sıralama ise Ankara Anadolu Engelliler, Manise Şehzadeller Engelliler, Konya Mevlana Engellirer, Antalya Görmek Engelliler ve Adıyaman Gap Engelliler takımları ilk sekizi paylaştı.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat Goalball Bayan Engelliler takımı Başkanı, Antrenörü ve Sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak “Her kim olursa olsun Kırıkkale’yi sportif faaliyetlerde başarı ile temsil edenleri elimizden geldiği kadar kutlamaya devam edeceğiz. Görme engelli de olsa bayan sporcularımızı candan kutlarken başarılarının devamını diliyorum” dedi.