15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde FETÖ/PDY terör örgütünün kalkışmış oldu darbe girişimine karşı tepkiler dinmek bilmiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın halkımızı sokağa davet etmesinin ardından yurt genelinde olduğu gibi Kırıkkale'de de ‘Demokrasi Nöbeti’ devam ediyor.

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları gündüz işe gece Cumhuriyet Meydanına koşuyorlar İl Müdürlüğü tarafından dağıtılan Türk bayrakları ile meydanda toplanan vatandaşlar darbeye karşı tek yürek olup terör örgütünü hep birlikte lanetliyor. Tekbirler getirilip duaların okunduğu Cumhuriyet Meydanı Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan gelecek 2. bir emre kadar terk edilmeyecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü yaptığı açıklamada; 15 Temmuz gecesi, başta Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a milli iradenin yegâne tecelligahı yüce meclisimize, seçilmiş hükümetimiz ve aziz milletimize karşı yapılan hain ve alçakça terör girişiminin acısını tüm sıcaklığı ile yaşamaya devam etmekteyiz. Yürekten inanıyoruz ki, 15 Temmuz demokrasi tarihimizin dönüm noktası olacak ve hiçbir hain bundan böyle vatanımıza kast etmeyi aklından bile geçiremeyecektir. Vatandaşlarımızı din olgusu bahanesiyle kandıran başta bu hain FETÖ/PDY terör örgütü olmak üzere bütün terör örgütlerini lanetliyoruz.

 Darbe tüm milletimize yapılmıştır. Allah bu milleti birbirine düşürmeye çalışanlara fırsat vermesin. Allah bozgunculara fırsat vermesin. İnanıyoruz ki bunca ihanet ve vahşilik Cenab-ı Hak katında da karşılığını bulacaktır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli olarak Gündüz Yaz Spor Okullarında sporcularımızın antrenmanları devam ediyor, gece meydanlarda ‘Demokrasi Nöbeti’ tutuyoruz. Bu alçak terör saldırısında, ülkemiz ve demokrasimiz için canını feda etmiş tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize acil şifalar temenni ediyoruz. Terör örgütüyle cansiperane mücadele eden kahraman polis teşkilatımıza, gözbebeğimiz askerlerimize, her şeyini ortaya koyan aziz milletimize ve bu milli ruhu yeniden dirilişinin sembolü olmuş Sayın Cumhurbaşkanımıza minnet ve şükranlarımızı arz ediyoruz dedi.