Bilardo İl Temsilciliğinin 2019 faaliyet programında yer alan 3 Band Disiplinli İl Kontenjan Bilardo Şampiyonası 13 – 16 Eylül 2019 tarihleri arasında Arena71 Bilardo Salonunda yapıldı.

33 sporcunun katılımı ile düzenlenen 3 Band Disiplinli İl Kontenjan Bilardo Şampiyonası sona erdi. 30 sayı üzerinden oynanan müsabakalar neticesinde finale Tahir Dalgalı ile Kürşad Meral kaldı. Tahir Dalgalı rakibini yenerek Şampiyona birincisi oldu. İkinci Kürşad Meral, üçüncülüğü Bekir Karakoç ile Selçuk Emre Ulaş paylaştı.

Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural; Müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen başta Bilardo İl Temsilcisi, Caner Uyumaz’a, hakem arkadaşlarımıza, antrenörlerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline, bizlere kapılarını açan Arena71 Bilardo Salonuna ve müsabakalara katılan sporcularımıza teşekkür ediyorum dedi. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcularımızı kutlayarak, Ankara’da yapılacak olan Türkiye Bilardo Şampiyonasına ilimizi temsilen katılacak sporculara başarılar dilerim dedi.