Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  7.11.2019 tarihinde Şehit Ümit Çelik Çok Amaçlı Spor Salonunda, Okul Sporları Faaliyetlerinde katılan okul spor kulüplerimize malzeme yardımında bulundu.  

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında 33 branşta, küçükler, yıldızlar, gençler kategorilerinde 6815 gencimizin katıldığı Okul Sporları Faaliyetlerinde, katılan okul spor kulüplerimize ihtiyaçları doğrultusunda spor malzemesi yardımında bulunuldu.

Şehit Ümit Çelik Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen Malzeme Dağıtım Törenine Sayın Valimiz Yunus Sezer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Kırıkkale ASKF Başkanı Sırrı Zengin  ve müsabakalarda başarılı olan sporcular katıldı.

Malzeme Dağıtım Töreninde Okul Sporları Faaliyetlerinde dereceye giren sporcularımız Eskrim ve Masa Tenisi branşlarında gösteri maç yaptılar

Öğrencilerin sporla daha yakından ilgilenmesini de sağlayacak proje kapsamında, toplamda 150 bin TL tutarındaki spor malzemeleri, 6 okul spor kulübü yöneticilerine teslim edildi.

Düzenlenen programda konuşan Vali Yunus Sezer, okul spor kulüplerine ayni ve nakdi yardımların devam edeceğini belirtti.

Sezer “ Her öğrencimiz bir spor branşında kendisini geliştirsin, hem akademik olarak hem de sportif alanlarda başarılı olsun istiyoruz. İlimizi, ülkemizi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil etsin istiyoruz. Sizler yeter ki yürüyün, yeter ki çalışın. Bizler sizlerin arkasındayız ve her türlü desteği vermeye hazırız ” dedi.

İlimizi en iyi şekilde temsil eden gençleri tebrik eden Vali Sezer, daha güzel başarılar getirmeleri temennisinde bulundu.

Bugüne kadar okul spor kulüplerine bu denli büyük çapta bir malzeme desteği olmadığının altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Haluk Karahan ise, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Vali Sezer’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, 150 bin TL tutarındaki spor malzemeleri, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi, Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi, 75. Yıl Ortaokulu ve Mehmet Işıtan Özel Eğitim iş ve Uygulama Okulu spor kulübü yöneticilerine teslim edildi.