30 Kasım- 01 Aralık 2019 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Bedensel Engelliler Masatenisi Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsilen katılan Kırıkkkale Altınayaklar Spor Kulübü erkekler kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu ve ferdi olarak 7. Klasmanda ilimizi temsilen katılan Adem Çetin Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonun düzenlemiş olduğu şampiyona Altındağ Spor Salonunda gerçekleştirildi ve 32 kulüpten 121 sporcu katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan yaptığı açıklamada; Sosyal yaşamda, iş yaşamında kendilerine çok zor yer bulan ve çeşitli güçlüklerle karşılaşan engellilerin farkına varmamız, onlarla birlikte yaşadığımızı unutmamamız gerek. Sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde hatırlayarak, sosyal medyadan birkaç paylaşım yaparak değil; yaşamın her alanında onların sorunlarına çözüm üretebilmek için uğraşmalı ve hayatın kenarında bırakmamalıyız. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak engelli kardeşlerimizin spor yapmaları için birçok proje gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bedensel Engelliler Masatenisi Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsilen Kırıkkkale Altınayaklar Spor Kulübü’nün yöneticilerini, antrenörlerini ve sporcularını tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Hepimiz birer engelli adayıyız bunu unutmamalıyız ve tüm halkımızın Engelliler günü kutlu olsun.