Türkiye Özel Sporcular İl Temsilciliği 2019 faaliyet programında yer alan  Özel Sporcular Bocce Ligi 07.01.2019 tarihinde Kırıkkale Üniversitesinde bulunan Spor Salonunda oynana final maçlarının ardından yapılan ödül töreniyle  son buldu.

Ödül Törenine Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ersan Arslan, Spor Bilimleri Fakültesi Ali Ahmet Doğan, Spor Bilimleri Dekan Yardımcısı Halil Saray, Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Özel Sporcular Federasyonu As Başkanı Ensar Kurt, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Şener, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural, Özel Sporcular İl Temsilcisi Sami Yanık, kulüp temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.

21.10.2019 tarihinde her özel gencimizin kendine ait bir spor branşı olsun sloganıyla yola çıkarak ilimizde bu yıl ikincisi düzenlenen Özel Sporcular Bocce Ligine toplamda 20 kulüpten 40 sporcu katıldı. Ligde mücadele eden sporcularımız lig süresi boyunca hem kendilerini geliştirdi hem de ligde şampiyon olabilmek için ter döktüler.

Özel Sporcular Ligi Kupa ve madalya töreni ile son buldu.