Türkiye Boks Federasyonunun 2020 faaliyet takviminde yer alan ve Türk Boksu’nun gelişmesinde çok önemli yeri olan  Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonası, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’nın ve Spor Genel Müdürlüğü’nün yoğun çalışmaları sonucu yıllar sonra tekrar düzenlendi.

8-12 Ocak 2020 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenen şampiyonaya 42 ilden 214 sporcunun katıldı. İlimizi ve Kırıkkale GSİM Spor kulübünü temsilen katılan sporcumuz Kanber Ünsal 80 kg’da Türkiye 3.’sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan yaptığı açıklamada; İlimizde gençlerimizin serbest zamanlarını verimli geçirmelerini sağlamak ve her gencimizin kendini geliştirebileceği bir spor branşı olması için gayret gösteriyoruz. Geleceğin milli sporcularını yetiştirebilmek için antrenörlerimiz ve tesislerimizle sürekli olarak gençlerimize ve halkımıza hizmet veriyoruz.

Kanber Ünsal kardeşimizi elde etmiş olduğu bu dereceden dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim ve emeği geçen antrenörlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum dedi.