Müsabakaların teknik toplantısı 17 Mart 2022 Perşembe günü saat 13:00'te İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirildi. Teknik toplantıda çekilen fikstür sonucunda 3'er gruptan oluştu. Teknik toplantının ardından illerimizin katılımıyla Kültür Günü düzenlendi. İlimizin tarihi yeri olan Çeşnigir Köprüsü ziyaret edilerek katılan takımlarımıza yemek ikramında bulunuldu.

         Müsabakaların açılış seremonisi 18 Mart 2022 Cuma günü saat 10:00'da 17 Ağustos Spor Salonunda gerçekleşti. Seremoniden sonra kız sporcular maçlarını yapmak üzere Şehit Ramazan Akçadağ Spor Salonuna hareket ettiler. Erkek takımların maçları ise seremoninin yapıldığı 17 Ağustos Spor Salonunda gerçekleştirildi.

         Müsabakalara 11 ilden 147 erkek 148 kız olmak üzere toplamda 295 sporcu katılarak  ter döktüler.  Takımların başında 22 antrenör 22 idareci bulundu.

         Nefes kesen, heyecanlı ve son derece zevkli geçen müsabakalar sonucunda aşağıda belirtildiği gibi erkekler ve kızlarda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Adana'da yapılacak olan Voleybol Çeyrek Finalde mücadele etmeye hak kazandılar. C grubunda mücadele eden Kırıkkale erkek takımımız grup birincisi olarak çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazandı.

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp Anadolu Yıldızlar Ligi Grup müsabakalarında diğer illerden gelen kafileleri en güzel şekilde ağırlandığını söyledi. Gruplarından çıkmayı garantileyen takımlara çeyrek finalde başarılar dileyen İl Müdürü Alp Kırıkkale karmasının çeyrek finalde de başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

 

 

ERKEKLERDE                                        KIZLARDA

 

 

A Grubu  1. Kayseri / 2. Ankara                    A Grubu  1. Niğde / 2. Kırşehir

 

B Grubu  1. Konya / 2. Sivas                              B Grubu  1. Kayseri / 2. Konya

 

C Grubu  1. Kırıkkale / 2. Aksaray               C Grubu  1. Ankara / 2. Aksaray